ОБ ИНЕЛЛЕКТУАЛЬНО-СЕМАНТИЧЕСКОМ ПРОСТРАНСТВЕ РУССКОГО ЯЗЫКА В СОВРЕМЕННЫХ СОЦИАЛЬНО-КУЛЬТУРНЫХ УСЛОВИЯХ - Nurmanov, Аbdinazar (АКТУАЛЬНОЕ В ФИЛОЛОГИИ, 2021)
фундаментал маданий қадриятларни қайта баҳолаш ҳамда уларнинг бутунлай янги номаълум асосларини аниқлашга бўлган уринишлар зарур мазмунни ифодалашга қодир тил воситалари ва адекват ифодалаш йўлларига бўлган эҳтиёжларни англаб олишга олиб келади. Шу билан бирга, ушбу жараёнда алоҳида миллий тиллар бир хил ўринга эга эмаслиги аниқланди.