TA’LIM MUASSASALARIDA JISMONIY TARBIYA VA SPORT SOGʻLOMLASHTIRISH TADBIRLARINING TARBIYAVIY AHAMIYATI: TA’LIM MUASSASALARIDA JISMONIY TARBIYA VA SPORT SOGʻLOMLASHTIRISH TADBIRLARINING TARBIYAVIY AHAMIYATI - Tursunboyev, Sherzod (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Maqola mazmunida o’quvchi-yoshlarni jismoniy tarbiya va sport mashg’ulotlariga jalb etish, ularda sog’lom turmush madaniyati tushunchalarini singdirish va rivojlantirishning pedagogik shartlari, jismoniy tarbiya va sportning imkoniyatlari va samaradorlik jihatlari o’rganilgan, maqsadli pedagogik jarayonni tashkil etishning texnologik shart-sharoitlari havola etilgan.