Шахснинг ўзига хос жихатларини шаклланишида мотивациянинг таъсири - otabek, baxromov (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Мазкур мақолада шахснинг ўзига хос жиҳатларини шаклланишида мотивациянинг таъсири борасида олиб борилган тадқиқот натижалари ҳақида фикр юритилган.