O‘zbekcha TA’LIM MUASSASALARIDA JISMONIY TARBIYA, SPORT TADBIRLARINING MAQSADI VA VAZIFALARI: TA’LIM MUASSASALARIDA JISMONIY TARBIYA, SPORT TADBIRLARINING MAQSADI VA VAZIFALARI - Soliyev, Farrux (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Talaba yoshlarni bo‘sh vaqtlarini mazmunli o‘tkazish.