Maktabgacha ta`lim muassasalarida jismoniy tarbiyaning uslublari: Maktabgacha ta`lim muassasalarida jismoniy tarbiyaning uslublari - alibekov, dilshod; Javlon Xoshimov (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2023)
Annotasiya. Ushbu maqolada maktabgacha ta`lim muassasalarida jismoniy tarbiyani samarali tashkil etish va o`tkazishda jismoniy tarbiyaning usullari mazmuni hamda ko`rsatmalar berilgan.