14-15 YOSHLI BASKETBOLCHI O’G’IL BOLALARNI TEXNIK-TAKTIK TAYYORGARLIGINI OSHIRISH SAMARADORLIGI: 14-15 YOSHLI BASKETBOLCHI O’G’IL BOLALARNI TEXNIK-TAKTIK TAYYORGARLIGINI OSHIRISH SAMARADORLIGI - Eshonqulov, Farxod (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Ushbu maqolada 14-15 yoshli basketbolchi o’g’il bolalarni texnik-taktik tayyorgarligini oshirish samaradorligi, usullari, mashqlari, sharoitlari haqida tavsiyalar berilgan