ТАЛАБА ҚИЗЛАРНИНГ ЖИСМОНИЙ ТАЙЁРГАРЛИКЛАРИ ДАРАЖАСИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ САМАРАДОРЛИГИ - Qambarov, Davron (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Ушбу мақолада ОТМ талабаларида гандбол билан шуғулланувчи талаба қизларнинг жисмоний тайёргарлик даражаларини инновацион методлар асосида ривожлантириш усуллари ёритилган.