Физическая культура, физическое воспитание, основы физического развития - to`ychiyev, sobir (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2020)
Бугунги кунда жисмоний фаолият билан боғлиқ бўлмаган инсон фаолиятининг ягона соҳасини топиш мумкин эмас, чунки жисмоний маданият ва спорт умуман жамиятнинг ва ҳар бир кишининг тан олинган моддий ва маънавий қадриятларидир.