ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА БЎЛАЖАК ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИ ЎҚИТИШДА МАХСУС МОБИЛ ИЛОВАЛАР ЯРАТИШ ЗАРУРИЯТИ - Olimov, Alisher (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА БЎЛАЖАК ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИ ЎҚИТИШДА МАХСУС МОБИЛ ИЛОВАЛАР ЯРАТИШ ЗАРУРИЯТИ