TA`LIM MUASSASALARI JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI: TA`LIM MUASSASALARI JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - turgunov, baxtiyor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Ushbu maqolada umum ta’lim maktab jismoniy tarbiya darslarida innovatsion texnologiyalari orqali o’qituvchi va o’quvchi faoliyatiga yangiliklar kiritish va uni amalga oshirishda asosan interaktiv metodlardan foydalanilishi yoritib berilgan.