СПОРТЧИНИНГ ПСИХИК ЖАРАЁНИНИ ЎРГАНИШ: СПОРТЧИНИНГ ПСИХИК ЖАРАЁНИНИ ЎРГАНИШ - shodyor, mirzanov (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Ушбу мақолада Психик жараёнларни ўрганишда спорт психологиясида қандай методлардан фойдаланиш мумкин. Ушбу жараёнларни ўрганишда фойдаланиш мумкин бўлган методлар ёритилиб берилган.