TEACHER`S ROLE IN SPEAKING ACTIVITIES. - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada o`qituvchining nutq faoliyatidagi o`rni , nutq madaniyati va o`quvchilarning nutqini o`stirish haqida ma`lumot berilgan.