INGLIZ TILINI MAKTABGACHA TA’LIMDA O’YINLAR YORDAMIDA O’RGATISH - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti tarbiyalanuvchilarida nutqiy muloqotni rivojlantirishning ahamiyati haqida so‘z yuritilgan.