FARZANDINGIZ MAKTABGA TAYYORMI - Suvonqulova, SHoxista (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Mazkur maqolada endi maktab yoshiga yetib qolgan bolalarning umumiy o’rta ta’lim maktabi ta’limiga tayyorgarligini aniqlash, ularning psixologikfiziologik holatlarini aniqlash tog’risida fikr-mulohazalar yurutilgan.