MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI MA’NAVIY TASAVVURLARINI SHAKLLANTIRISHDA ROLLI O’YINLARNING O’RNI - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotatsiya:Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni ma’naviy tasavvurlarini shakllantirishda rolli o’yinlarni axamiyati va o’yinning bola tarbiyasidagi o’rni xaqida fikrlar bildirilgan.