Maktabgacha yoshdagi bolalarni ijodkorligini rivojlantirishda tasviriy faoliyatning o’rni: Maktabgacha yoshdagi bolalarni ijodkorligini rivojlantirishda tasviriy faoliyatning o’rni - Xamidova, Gulbaxor (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2020)
Аннотация: В статье раскрывается роль изобразительной деятельности в развитии творческих способностей у дошкольников, виды изобразительной деятельности.