TILSHUNOSLIKDA SINONIM,ANTONIM VA OMONIMLAR. - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Sinonimlar haqida tushuncha ,tilni sinonimlar bilan boyitish usullari,sinonimlarni tilshunoslikdagi o’rni.Antonim haqida tushuncha ,antonimning badiiiy san’atdagi o’rni.Omonim haqida ,Omonimlarning badiiy san’atdagi o’rni.