SO’ZLARNING ETIMOLOGIYASI - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Etimologiya haqida malumot,tilshunoslik bo’limida Etimologiya,so’z etimologiyasi haqida ,ilmiy Etimologiya ,soxta Etimologiyasi , xalq Etimologiyasi kabi turlari haqida