DIDAKTIK O’YINLAR YORDAMIDA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA INGILIZ TILINI O’RGATISH - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
O’yin turlari, bolalarga ingiliz tilini o’rgatishdan maqsad, o’yin texnalogiyalari haqida fikrlar bayon etilgan.