PEDAGOGNING NUTQIY MADANIYATI - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Maqolaning mazmuni shundan iboratki, Òqituvchining òquvchilar bilan bòladigan muloqoti, muloqot jarayonida e’tibor berishi kerak bòlgan qoidalar, òqituvchi nutqidagi kamchiliklar va ularni bartaraf etish haqida malumot berilgan.