MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA NOAN’ANAVIY PEDAGOGIK KENGASHLARNI TASHKIL ETISH - xamidovag (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Pedagogiklar kengashini tashkil etishdagi vazifa - bu tadbirni pedagogik uchun qiziqarli bo’lishi uchun tashkil etish, yig’ilishda pedagogik nafaqat nazariy bilim shaklida, balki amaliy maslahat shaklida ham yangi narsalarni o’rganadi.