MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TA’LIM-TARBIYA BERISH JARAYONIDA MULTIMEDIA VOSITALARIDAN FOYDALANISHNING SAMARALI USULLARI - xamidovag (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotatsiya: Maqolada maktabgacha ta‘lim tashkilotlarida ta‘lim-tarbiya berish jarayonida multimedia vositalaridan foydalanishning samarali usullarini va amaliyotda qo’llash yo’nalishlari yoritilgan.