TA’LIM MUASSASALARI VA TASHKILOTLARINI «UZLUKSIZ MA’NAVIY TARBIYA KONSEPSIYASI» ASOSIDA MANAVIY –MAR’IFIY TARBIYA ISHINI YO’LGA QO‘YISH ISHLARI. : EDUCATIONAL INSTITUTIONS AND ORGANIZATIONS WORK ON THE ESTABLISHMENT OF SPIRITUAL AND EDUCATIONAL EDUCATION ON THE BASIS OF THE CONCEPT OF CONTINUOUS SPIRITUAL EDUCATION. - Rahmonqulova, Xolida (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Аnnotasiya: Ushbu maqolada ta’lim muassalari va tashkilotlarida “Uzluksuz ma’naviy tarbiya konsepsiyasi” aosida ma’nzviy –ma’rifiy tarbiya ishini yo’lga qo’yish ishlari haqida bayon qilingan