BO`LAJAK TARBIYACHILARNING KOMMUNIKATIV KOMPTETENSIYASINI SHAKLLANTIRISH: BO`LAJAK TARBIYACHILARNING KOMMUNIKATIV KOMPTETENSIYASINI SHAKLLANTIRISH - Raximov, Baxtiyor (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Barcha sohalarda olib borilayotgan islohotlar samarasi yangicha fikrlaydigan, zamonaviy bilimlarga ega bo’lgan yuksak malakali kadrlarga bog’liq.