MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING IJODIY SIFATLARINI TEATR YORDAMIDA TAKOMILLASHTIRISH: MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING IJODIY SIFATLARINI TEATR YORDAMIDA TAKOMILLASHTIRISH - Xamrayeva, Aziza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Mamlakatimizda amalga oshiralayotgan tub islohotlar, ko`pgina loyihalar ularning barchasi biz yoshlarning ertasi uchun qilinayotgan say-harakatlardir. Bu loyihalar qatoriga Davlatimiz Prezidenti Shavkat Mirziyoyevning yoshlar manaviyatini yuksaltirish, bo’sh vaqtini mazmunli tashkil etishga qaratilgan besh muhim tashabbuslarini keltirib o’tishimiz darkor. Mazkur besh muhim tashabbusdan ko’zlangan maqsad jismonan sog’lom, manan yetuk va intellektual rivojlangan, mustaqil fikrlaydigan iqtidorli yoshlar safini kengaytirishdan iborat.