O‘SMIRLARNING OTA-ONALARI BILAN MUNOSABATLARIDAGI MUAMMOLAR - Vaxobova, Muxtabar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi kunda o‘smirlarning ota-onalari bilan vujudga kelayotgan kelishmovchiliklarning ijtimoiy-psixologik omillari va uni hal etish borasidagi qarashlar yoritilgan .