DEVIANT XULQ ATVORLI O‘QUVCHILAR BILAN ISHLASHDA INNOVATSION YONDOSHUV USULLARI - Toshpo'latova, Nodira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada deviant xulq atvorli o‘quvchilar bilan ishlashda innovatsion yondoshuv usullari haqida mulohazalar yuritilgan.