SHARQONA TARBIYADA JAHOLAT VA MA’RIFAT BORASIDAGI QARASHLAR - Isoqulov, Mamadoli (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqola sharqona tarbiyada jaholat va ma’rifat borasidagi masalalariga bag‘ishlangan bo‘lib, sharqona tarbiyada jaholatga qarshi ma’rifatni yoshlar ongini shakllantirishda ma’naviy tarbiyaning mazmuni va mohiyati, o‘rni va rolini ochib beradi.