YANGI O’ZBEKISTON YOSHLARI- INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR YARATUVCHISI - Jumanova, Nasiba (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada texologiya va innovatsiyalarning kundalik hayotimizga nechog’lik tez va ommaviy tarzda kirib borishi, ularning har jabhada keng qo’llanishi va tadbiq etilayotgani haqida so’z yuritamiz. Bu borada yurtimizda ham jahon andozalariga mos va xos g’oya va ko’nikmalarni shakllantirish, Yangi O’zbekistonni ham ma’nan, ham texnologik jihatdan barpo etish say-harakatlari ko’lamini ko’rib chiqamiz.