НИКОҲ-ОИЛА МУНОСАБАТЛАРИ МУСТАҲКАМЛИГИ МУАММОСИНИНГ ТАДҚИҚОТЛАРДА ТАЛҚИНИ - Ro‘ziqulov, Faxriddin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ушбу мақолада хар бир халқ, миллатнинг ўзига хос этнопсихологик хусусиятлари, миллий ва умуминсоний қадриятлар контекстида замонавий оилалардаги никоҳ ва оила муносабатларига асосланган идеални қарор топтириш долзарб аҳамият, омилларнинг психологик хусусиятлари ёритилган.