TA’LIMNI O‘ZLASHTIRAOLMASLIK MUAMMOSINING PEDOGOGIK -PSIXOLOGIK SABABLARI - Majidov, Jasur (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda ta’limni o‘zlashtiraolmaslik muammosining ayrim pedagogik va psixologik omillari hususida fikrlar yuritilgan.