STRESSNI KELIB CHIQISH SABABLARI VA ZAMONAVIY PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Yo‘ldoshyev, Sardorbek; Fayzullayeva, Maftuna (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada hozirgi kundagi asosiy muammolardan biri boʻlgan insonlarning ruhiy muammolari, stress haqida yoritilgan. Shu bilan birgalikda maqolada umumiy olingan ma’lumotlarga asoslanib bir qancha yechimlari ham keltirib oʻtilgan.