QIZLARNING MUHABBAT BORASIDAGI TASAVVURLARINING OILA MUSTAHKAMLIGIGA TA’SIRI - Karimova, Muxayyo (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Mazkur maqolada muhabbat hissi haqidagi qarashlar, uning turlari, qizlarni oilaviy hayotga tayyorlash va ularda muhabbat to‘g‘risida to‘g‘ri tasavvurlarni shakllantirish kelajakda nizoli oilalarning kamayishiga sabab bo‘lishi haqida so‘z boradi.