SOG‘LOM PSIXOLOGIK TURMUSh TARZI TO‘G‘RISIDAGI TASAVVURLARINING ShAKLLANISHI - Ashurova, Shaxnoza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada oilada yoshlarning sog‘lom psixologik turmush tarzi to‘g‘risidagi tasavvurlarini shakllantirishda mahalla, ta’lim muassasalari va fuqarolik jamiyati institutlari hamkorligini yanada kuchaytirish psixologiya fani oldidagi dolzarb masalalardan biri sifatida fikr-mulohazalar yuritilgan.