JAHOLATGA QARSHI MA’RIFAT BILAN YOSH AVLODNI MA’NAVIY DUNYOQARASHINI SHAKLLANTIRISH - berdiyorova, shoira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada yurtimizda o'sib kelayotgan yosh avlodni sog'lom va barkamol insonlar etib voyaga yetkazish, ma’naviy yot g’oyalar ta’siridan sog’lom mafkuraviy immunitetni hosil qildirish va shu jumladan sog’lom ma’naviy dunyoqarashni shakllantirish maqsad qilingan.