RAHBARLIK SIFATLARININING IJTIMOIY XUSUSIYATLARI - Аблякимова, Рефиде (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada boshqaruv jarayonini to’g’ri tashkil qilishda rahbar nimalarga e’tibor berish kerakligi hamda rahbarlik uslublari va ularning vakolatlari haqida ma’lumotlar o’rin olgan.