БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРДА “КОММУНИКАТИВ-НУТҚ МАДАНИЯТИ” ТУШУНЧАСИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ТОМОНЛАРИ - Sodiqov, Hamid (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу мақолада бўлажак ўқитувчиларда коммуникатив-нутқ маданияти тушунчасини ривожлантиришнинг ўзига хос томонлари, афзалликлари юзасидан фикрлар баён қилинган.