PEDAGOGIKA KOLLEJLARIDA TARBIYACHILARNI TAYYORLASHDA INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Hamidova, Barno (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Annatatsiya: Ushbu ishda innavatsion ta’lim texnologiyalaridan foydalangan holda pedagogika kollejlarida bo’lajak tarbiyachilarni tayyorlash masalalari qarab chiqilgan.