OTA – ONALAR VA FARZANDLAR O’RTASIDAGI ZIDDIYATLARNING AYRIM SABABLARI - Davurova, Guzal (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada ota-ona va farzandlar o`rtasidagi nizo, konflikt va kelishmovchiliklarning asl sabablari haqida fikr yuritilgan va ularni bartaraf etish yo’llari taklif va mulohazalari ishlab chiqilgan.