ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИ ТАЛАБАЛАРИДА “МЕН БЎЛАЖАК БОШЛАНҒИЧ ТАЪЛИМ ЎҚИТУВЧИ-ТАДҚИҚОТЧИСИМАН” МОТИВАЦИЯСИНИНГ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ЖИҲАТЛАРИ - Rahmatova, Feruza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Мақолада бўлажак бошланғич таълим ўқитувчиларининг тадқиқотчилик кўникмаларини ривожлантириш ҳусусиятлари ёритилган. Муаллиф олий таълим муассасалари талабаларида тадқиқотчилик компетенцияларни ривожлантириш бўйича ўз фикр ва мулоҳазаларини бериб ўтган.