OILAVIY MUNOSABATLARDA DESPOTIZMNI NAMOYON BO’LISHINING PSIXOLOGIK OMILLARI - Tovbayeva, Mukaddam (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Maqolada oilaviy munosabatlarda salbiy sifatlarning nizolarga sabab bo’lishi, despotizmni sodir etilishi oila a’zolarining ruxiy azoblanishiga va shaxs ruhiyatiga taʼsir koʼrsatishi, despotizmni namoyon bo’lishining psixologik omillari xaqida maʼlumot berilgan