ПСИХОЛОГНИНГ КОНСУЛЬТAЦИЯДА МИЖОЗ РУҲИЙ ТАНГЛИГИНИ БАРТАРАФ ЭТИШ ТЕХНИКАСИ - Norbosheva, Mexri (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Мақолада психоконсультatsiя жараёнида психолог томонидан мижознинг руҳий танглигини бартараф этиш техникасини қўллаш, универсал ва махсус техникалардан тўғри фойдаланишнинг аҳамияти ҳақида баён этилган