PSIXOLOGIK XIZMAT SOHASIDAGI MAUMMOLAR VA YECHIMLAR - Otamuratov, Rustam; Toshbekov, Husniddin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Maqolada bugungi globallashuv davrida shaxslarning sog‘lom va barkamol bo‘lib kamol topishlarida psixologik xizmat sohasidagi muammolar va yechimlar haqida bayon qilinadi. Shuningdek, aholining psixologlarga, psixologik markazlargа bo‘lgan ishonchini oshirish, turli sohalarning rivojlanishida psixologik xizmatning nechog‘lik muhimligi haqida bayon qilinadi.