UMUMTA’LIM MAKTAB O‘QITUVCHILARI KASBIY MALAKASINI OSHIRISHDA – AXBOROT TEXNOLOGIYALAR NING AHAMIYATI - O’tamuradova, Gulchexra (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqola bugungi kunning dolzarb masalalaridan bo‘lib, umumta’lim maktab o‘qituvchilarni kasbiy malakasini oshirishda axborot texnologiyalarining o‘rni masalasiga qaratilgan.