KICHIK MAKTAB YOSHI VA O‘SMIRLIK DAVRIDA MEN KONSEPSIYASINING SHAKLLANISHI - Rahmatullayeva, Mushtariy; Esanboyev, Turdimurod (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Erikson shaxsiyat rivojlanishi psixosotsiyal rivojlanishning sakkiz bosqichda sodir bo‘lishiga ishondi. “Men-kontseptsiya”ning bosqichma-bosqich rivojlanishining eng rivojlangan nazariyalaridan biri amerikalik psixolog Gordon Allport tomonidan taklif qilingan.