TIBBIYOT OLIY TA’LIM MUASSALARI TALABALARIDA O‘QUV MOTIVATSIYASI MUAMMOSINING DOLZARBLIGI VA ILMIY O‘RGANILISHI DARAJASI - Arziqulov, O‘tkirbek (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada tibbiyot oliy o‘quv yurti talabalarida o‘quv motivatsiyasining namoyon bo‘lishining aktual tomonlari haqida mulohaza yuritiladi.