OILADA NIZOLI VAZIYATLARDAGIDA O’SMIRLARNING IJTIMOIY –PSIXOLOGIK MASALALARI - Jo‘lmurodov, Oybek (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
O’smirlar kattalarning ularga bildirilgan ishonchlariga kata ehtiyoj sezadilar. Kattalarning o’smir yoshdagilar uchun ta’sir ko’rsatish, tarbiya berish uchun eng qulay shart-sharoit bu umumiy mehnat bilan shug’ullanishlar to’xtalib o’tilgan.