O‘SMIRLAR SUITSIDAL XULQ-ATVORIDA YoLG‘IZLIK HISSI MASALALARI - Qarshiboyeva, Gulnoza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada o‘smirlar suitsidal xulq-atvorida yolg‘izlik hissi masalalari haqida so‘z yurtilib, unda nazariyalar va yondoshuvlarda yolg‘izlik hissining odamni boshqalar tomonidan tushunmaslik, yaqinlik va hissiy ehtiyojlarning qondirilmasligi oqibatida hissiy kechinmalarni yuzaga chiqishi sifatida ta’rifi yoritilgan.