BOLALAR MUSIQIY IDROKINI SHAKLLANTIRISHDA PSIXOLOGIK YONDASHUVLARNING O’RNI - Karimov, Saxob (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada o’rta sinflarda musiqa darslarini fanlararo aloqadorlikda tashkil etish bo’yicha mavzular mazmun mohiyatidan kelib chiqib 5-7 sinflarda musiqa darslarida o’quvchilarning ruhiy-hissiy holatlari bayon etilgan.