O‘QUVCHILARDA O‘QUV MOTVATSIYALARINI SHAKLLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR - Djumanov, Sherali; Sauronova, Sabrina (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Mazkur maqolada ta’lim jarayonida o‘quvchilar o‘quv motivatsiyalarini shakllanishiga ta’sir etuvchi omillarning ro‘li va ahamiyati yoritilgan. Maqoladan bo‘lajak mutaxassislarning ta’lim jarayonida o‘quv motvatsiyalarini shakllantirish muammosi bilan shug‘ullanuvchilar foydalanishi mumkin.